Bli lærling i Nore og Uvdal

Bli lærling i Nore og Uvdal

Ønsker du å kombinere læretiden med flotte turer i vakker norsk natur? Da kan Nore og Uvdal være det perfekte stedet å søke lærlingplass.

For deg som trives utendørs etter arbeidstid

I Nore og Uvdal ligger blant annet deler av Hardangervidda Nasjonalpark. Her finner du svært gode turmuligheter og en spennende fauna. Den Norske Turistforeningen har en rekke hytter i nasjonalparken, noe som gjør området godt tilrettelagt for vandring og utforsking.

Under vinterhalvåret kan du nyte godt av alpinløypene på Uvdal Skisenter eller gå milevis på ski i perfekt preparerte langrennsløype.

Hvis du vil komme ekstra nærme naturen kan du besøke Langedrag Naturpark, som også ligger i kommunen. På Langedrag kan du besøke både ulv, bjørn, gaupe og mange andre spennende dyr.

Hva kan jeg utdanne meg til i Nore og Uvdal?

Vi hjelper deg å søke lærlingplass innen en rekke ulike felt. I Nore og Uvdal kan du blant annet utdanne deg innenfor:

Hvis du vil vite mer om mulighetene for å få læreplass i Nore og Uvdal, eller andre kommuner i Viken vil vi gjerne høre fra deg.


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen