Bli lærling i Nore og Uvdal

Bli lærling i Nore og Uvdal

Ønsker du å kombinere læretiden med flotte turer i vakker norsk natur? Da kan Nore og Uvdal være det perfekte stedet å søke lærlingplass.

For deg som trives utendørs etter arbeidstid

I Nore og Uvdal ligger blant annet deler av Hardangervidda Nasjonalpark. Her finner du svært gode turmuligheter og en spennende fauna. Den Norske Turistforeningen har en rekke hytter i nasjonalparken, noe som gjør området godt tilrettelagt for vandring og utforsking.

Under vinterhalvåret kan du nyte godt av alpinløypene på Uvdal Skisenter eller gå milevis på ski i perfekt preparerte langrennsløype.

Hvis du vil komme ekstra nærme naturen kan du besøke Langedrag Naturpark, som også ligger i kommunen. På Langedrag kan du besøke både ulv, bjørn, gaupe og mange andre spennende dyr.

Hva kan jeg utdanne meg til i Nore og Uvdal?

Vi hjelper deg å søke lærlingplass innen en rekke ulike felt. I Nore og Uvdal kan du blant annet utdanne deg innenfor:

Hvis du vil vite mer om mulighetene for å få læreplass i Nore og Uvdal, eller andre kommuner i Viken vil vi gjerne høre fra deg.


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen