Bli lærling i Nore og Uvdal

Bli lærling i Nore og Uvdal

Ønsker du å kombinere læretiden med flotte turer i vakker norsk natur? Da kan Nore og Uvdal være det perfekte stedet å søke lærlingplass.

For deg som trives utendørs etter arbeidstid

I Nore og Uvdal ligger blant annet deler av Hardangervidda Nasjonalpark. Her finner du svært gode turmuligheter og en spennende fauna. Den Norske Turistforeningen har en rekke hytter i nasjonalparken, noe som gjør området godt tilrettelagt for vandring og utforsking.

Under vinterhalvåret kan du nyte godt av alpinløypene på Uvdal Skisenter eller gå milevis på ski i perfekt preparerte langrennsløype.

Hvis du vil komme ekstra nærme naturen kan du besøke Langedrag Naturpark, som også ligger i kommunen. På Langedrag kan du besøke både ulv, bjørn, gaupe og mange andre spennende dyr.

Hva kan jeg utdanne meg til i Nore og Uvdal?

Vi hjelper deg å søke lærlingplass innen en rekke ulike felt. I Nore og Uvdal kan du blant annet utdanne deg innenfor:

Hvis du vil vite mer om mulighetene for å få læreplass i Nore og Uvdal, eller andre kommuner i Viken vil vi gjerne høre fra deg.


Derfor må du dokumentere læretiden

17 september 2023

Når du er lærling og utplassert i en lærebedrift, er det en del av opplæringen og arbeidet å dokumentere arbeidshverdagen din. Les mer her.

Det er ikke for sent å ombestemme seg

10 september 2023

Om du har valgt feil utdanningsprogram på videregående kan du ombestemme deg frem til og med 31 oktober. Hva med å bytte til yrkesfag, eller gå i lære?

Gå til toppen