Lærefag

IT-driftsfaget

10 mars 2023

Er du interessert i data og IT, og ønsker å jobbe med IKT-systemer i små og store bedrifter? Da kan IT-driftsfaget være riktig utdanningsretning for deg!

Medieteknikkfaget

24 februar 2023

Medietekniker er et yrke som passer for deg som har kreative og tekniske ferdigheter og liker å bruke jobbe med lyd, bilde og lys i medieproduksjoner. Les mer.

IT-utviklerfaget

23 februar 2023

Er du interessert i data og IT, og ønsker å jobbe med koding, programmering og intergrasjon av programvare i små og store bedrifter? IT-utvikler være yrket for deg!

Veidrift- og veivedlikeholdsfaget

23 januar 2023

Med et fagbrev i veidrift- og veivedlikeholdsfaget har du en variert arbeidsdag og utfører drifts- og vedlikeholdsoppdrag på veinettet vårt.

Produksjonselektronikerfaget

03 februar 2022

Som produksjonselektroniker jobber du med å bygge komponenter sammen til delvis eller helt ferdige elektroniske produkter. Du forstår datatekniske og elektroniske systemer, er nøye og liker å jobbe med problemløsning.

Automatiseringsfaget

25 august 2021

Er du interessert i teknologi, nøyaktig og flink til å se sammenhenger i ulike systemer? Da er det mulig at du er den fødte automatiker!

Anleggsmaskinførerfaget

24 august 2021

Med et fagbrev i anleggsmaskinførerfaget utfører du varierte arbeidsoppdrag med ulike typer anleggsmaskiner og utstyr.

Anleggsgartnerfaget

23 august 2021

Er du glad i å jobbe utendørs, og er interessert i utformingen av offentlige og private parker og hager? Da er kanskje anleggsgartnerfaget noe for deg!

Aktivitørfaget

22 august 2021

Er du glad i aktivitet og ønsker å jobbe tett på mennesker med ulike behov? Da er aktivitørfaget noe for deg! Les mer om læretiden som aktivitør her.

Gå til toppen