Bli lærling i Kongsberg

Bli lærling i Kongsberg

Kongsberg kommune ligger en kort tog- eller biltur unna Drammen og rommer en rekke spennende muligheter for deg som er glad i utendørsaktiviteter og friluftsliv. I Kongsberg finner du også Numedalsregionens største kjøpesenter, med massevis av spisesteder, kaféer og butikker.

Lurer du på hvordan det er å være lærling i Kongsberg? Kontakt oss her, så skal vi svare på alle dine spørsmål.

Hvordan er det å være lærling i Kongsberg?

I Kongsberg er det allerede mange unge lærlinger som arbeider innenfor en rekke ulike fagfelt. Derfor vil du oppleve å bli en del av et kjempefint fagmiljø nesten uansett hvilket fagfelt du utdanner deg innenfor. I tillegg tilbyr Kongsberg massevis av morsomme utendørsaktiviteter, som blant annet Høyt & Lavt Aktivitetspark og Kongsberg skisenter.

Er du på utkikk etter læreplass? Ta en nærmere titt på Kongsberg kommune og bli bedre kjent med alle tilbudene og mulighetene i kommunen.

Bli helsefagarbeider i Kongsberg

Det er et stort miljø for helsefagarbeidere i Kongsberg kommune, og vi har plass til enda flere! Som helsefagarbeider kan du jobbe nesten over alt. Det er blant annet behov for helsefagarbeidere innen psykiatrien, på sykehus, sykehjem og i skolen. I dag er det stor etterspørsel etter deg med bakgrunn i helsearbeiderfaget og alt tyder på at etterspørselen bare vil øke i årene som kommer, så dette er en utdannelse du vil få god uttelling for både i dag og i fremtiden.

Simen er lærling i helsearbeiderfaget i Sirdal kommune og trives godt med stor variasjon i arbeidshverdagen. Les mer om hva Simen synes er det aller beste med å være lærling i helsearbeiderfaget her.

Spennende å flytte hjemmefra

Enten du er fra Kongsberg eller andre steder i landet, kan det være spennende og gøy å flytte hit på hybel for å bli lærling. Som lærling vil du også tjene penger og får utbetalt feriepenger, slik at du både har mulighet til å betale for et sted å bo, samt mulighet til å dra på ferie.

Her kan du lese mer om hvor mye penger du vil tjene som lærling og hvordan det fungerer med ferie og feriepenger i læreperioden.

Har du spørsmål til oss?

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har lyst til å hjelpe deg! Du finner vår kontaktinformasjon her.


Derfor skal du velge helsefag

20 mars 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Gå til toppen