Bli lærling i Kongsberg

Bli lærling i Kongsberg

Kongsberg kommune ligger en kort tog- eller biltur unna Drammen og rommer en rekke spennende muligheter for deg som er glad i utendørsaktiviteter og friluftsliv. I Kongsberg finner du også Numedalsregionens største kjøpesenter, med massevis av spisesteder, kaféer og butikker.

Lurer du på hvordan det er å være lærling i Kongsberg? Kontakt oss her, så skal vi svare på alle dine spørsmål.

Hvordan er det å være lærling i Kongsberg?

I Kongsberg er det allerede mange unge lærlinger som arbeider innenfor en rekke ulike fagfelt. Derfor vil du oppleve å bli en del av et kjempefint fagmiljø nesten uansett hvilket fagfelt du utdanner deg innenfor. I tillegg tilbyr Kongsberg massevis av morsomme utendørsaktiviteter, som blant annet Høyt & Lavt Aktivitetspark og Kongsberg skisenter.

Er du på utkikk etter læreplass? Ta en nærmere titt på Kongsberg kommune og bli bedre kjent med alle tilbudene og mulighetene i kommunen.

Bli helsefagarbeider i Kongsberg

Det er et stort miljø for helsefagarbeidere i Kongsberg kommune, og vi har plass til enda flere! Som helsefagarbeider kan du jobbe nesten over alt. Det er blant annet behov for helsefagarbeidere innen psykiatrien, på sykehus, sykehjem og i skolen. I dag er det stor etterspørsel etter deg med bakgrunn i helsearbeiderfaget og alt tyder på at etterspørselen bare vil øke i årene som kommer, så dette er en utdannelse du vil få god uttelling for både i dag og i fremtiden.

Simen er lærling i helsearbeiderfaget i Sirdal kommune og trives godt med stor variasjon i arbeidshverdagen. Les mer om hva Simen synes er det aller beste med å være lærling i helsearbeiderfaget her.

Spennende å flytte hjemmefra

Enten du er fra Kongsberg eller andre steder i landet, kan det være spennende og gøy å flytte hit på hybel for å bli lærling. Som lærling vil du også tjene penger og får utbetalt feriepenger, slik at du både har mulighet til å betale for et sted å bo, samt mulighet til å dra på ferie.

Her kan du lese mer om hvor mye penger du vil tjene som lærling og hvordan det fungerer med ferie og feriepenger i læreperioden.

Har du spørsmål til oss?

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har lyst til å hjelpe deg! Du finner vår kontaktinformasjon her.


Hvordan melde seg opp til fagprøve

21 mai 2024

De aller fleste lærlinger slipper å bekymre seg for oppmelding til fagprøven. Les mer om rutiner rundt oppmelding til avsluttende prøve her.

Gå til toppen