Mobilbruk i arbeidstiden - nyttig verktøy eller tidstyv?
Mobilen har blitt et viktig verktøy for mange på jobb, men den kan også være en skikkelig tidstyv. Les mer om mobilbruk i arbeidstiden.
Som institusjonskokk kan du jobbe på flere spennende kjøkken. Bli kjent med de ulike her.
Som ernæringskokk, tidligere kalt institusjonskokk, lager du mat for store institusjoner.Du jobber på et stort kjøkken hvor det kreves at du er effektiv, hygiensk og praktisk. Gode samarbeidsevner er viktig da det kreves at du samarbeider godt med de andre på kjøkkenet.
Som institusjonskokk lager du store porsjoner av mat som serveres til et større antall mennesker på institusjon eller ved utkjøring til eldre/syke i en kommune. Maten skal være næringsrik, delikat, god og mettende. Det er nødvendig å inneha grunnleggende kompetanse om ernæring og kosthold.
Stillingstittelen du kan få med fagbrev som institusjonskokk er kjøkkensjef, og du kan jobbe i blant annet disse institusjonene:
Fengsel Kommunale storkjøkken Sykehus
Her kan du lese om yrkesretningen ernæringskokk.
Les mer her: Ernæringskokk, noe for deg?
Har du spørsmål til OKViken? Kontakt oss her!
Mobilen har blitt et viktig verktøy for mange på jobb, men den kan også være en skikkelig tidstyv. Les mer om mobilbruk i arbeidstiden.
Med yrkesfag er det mange veier til å bli din egen sjef. Det er noe som passer for deg som er selvstendig, liker frihet og har rimelig med is i magen.
Les mer om droneoperatørfaget og lærlingen Jon-Erling på Glemmen videregående skole.