Yrkesfag i Viken

Kommunene i Buskerud og Buskerud fylkeskommune mangler fagarbeidere, og kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket.

Yrkesfag i Viken

Kommunene i Viken mangler fagarbeidere. Kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket i de aller fleste sektorer.

Det er behov for fagarbeidere i alle yrker de nærmeste årene. Den stadig økende etterspørselen etter personer med yrkesfaglig bakgrunn krever flere søkere til tilgjengelige læreplasser.

Trygt med yrkesfag i Viken

Det er trygt å velge yrkesfag i Viken. Å velge yrkesfag i Viken gir deg gode jobbmuligheter, og fagretningene gir deg flere gode muligheter i arbeidslivet.

OKViken tilbyr læreplasser i en rekke ulike retninger. Les mer om hvilke yrkesfag du kan bli lærling i her.

Velg yrkesfag i Viken

Kommunene i Viken er varierte, og tilbyr mye forskjellige for alle og enhver. Ønsker du å være nære Oslo kan Lier være et godt alternativ. Er du glad i å stå på ski kan Gol, Hemsedal og Ål tilby fantastiske opplevelser. Les mer om Midtfylket, Hallingdal, og Kongsberg-Numedal her.

For en oversikt over Lærlingplasser i Viken kan du også lese: Lærling i Viken. 

Har du spørsmål til oss i OKViken? Kontakt oss her!


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen