Yrkesfag i Viken

Kommunene i Buskerud og Buskerud fylkeskommune mangler fagarbeidere, og kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket.

Yrkesfag i Viken

Kommunene i Viken mangler fagarbeidere. Kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket i de aller fleste sektorer.

Det er behov for fagarbeidere i alle yrker de nærmeste årene. Den stadig økende etterspørselen etter personer med yrkesfaglig bakgrunn krever flere søkere til tilgjengelige læreplasser.

Trygt med yrkesfag i Viken

Det er trygt å velge yrkesfag i Viken. Å velge yrkesfag i Viken gir deg gode jobbmuligheter, og fagretningene gir deg flere gode muligheter i arbeidslivet.

OKViken tilbyr læreplasser i en rekke ulike retninger. Les mer om hvilke yrkesfag du kan bli lærling i her.

Velg yrkesfag i Viken

Kommunene i Viken er varierte, og tilbyr mye forskjellige for alle og enhver. Ønsker du å være nære Oslo kan Lier være et godt alternativ. Er du glad i å stå på ski kan Gol, Hemsedal og Ål tilby fantastiske opplevelser. Les mer om Midtfylket, Hallingdal, og Kongsberg-Numedal her.

For en oversikt over Lærlingplasser i Viken kan du også lese: Lærling i Viken. 

Har du spørsmål til oss i OKViken? Kontakt oss her!


Hvordan melde seg opp til fagprøve

21 mai 2024

De aller fleste lærlinger slipper å bekymre seg for oppmelding til fagprøven. Les mer om rutiner rundt oppmelding til avsluttende prøve her.

Gå til toppen