Yrkesfag i Viken

Kommunene i Buskerud og Buskerud fylkeskommune mangler fagarbeidere, og kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket.

Yrkesfag i Viken

Kommunene i Viken mangler fagarbeidere. Kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket i de aller fleste sektorer.

Det er behov for fagarbeidere i alle yrker de nærmeste årene. Den stadig økende etterspørselen etter personer med yrkesfaglig bakgrunn krever flere søkere til tilgjengelige læreplasser.

Trygt med yrkesfag i Viken

Det er trygt å velge yrkesfag i Viken. Å velge yrkesfag i Viken gir deg gode jobbmuligheter, og fagretningene gir deg flere gode muligheter i arbeidslivet.

OKViken tilbyr læreplasser i en rekke ulike retninger. Les mer om hvilke yrkesfag du kan bli lærling i her.

Velg yrkesfag i Viken

Kommunene i Viken er varierte, og tilbyr mye forskjellige for alle og enhver. Ønsker du å være nære Oslo kan Lier være et godt alternativ. Er du glad i å stå på ski kan Gol, Hemsedal og Ål tilby fantastiske opplevelser. Les mer om Midtfylket, Hallingdal, og Kongsberg-Numedal her.

For en oversikt over Lærlingplasser i Viken kan du også lese: Lærling i Viken. 

Har du spørsmål til oss i OKViken? Kontakt oss her!


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen