Veien videre- bygg bro til arbeidslivet

Prosjektet " Veien videre- vi bygger bro mellom skole og bedrift" hjelper deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning.

Veien videre- bygg bro til arbeidslivet

Prosjektet «Veien videre - vi bygger bro mellom skole og bedrift» hjelper deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning.

Opplæringskontorene i Buskerud har satt i gang prosjektet Veien videre - vi bygger bro mellom skole og bedrift (lik oss gjerne på Facebook!).

- Prosjektet er igangsatt fordi vi ønsker at ditt veivalg etter ungdomsskolen skal bli enklere. Vi skal hjelpe deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning, sier Laila Tryde, daglig leder i Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud.

Veivalget starter allerede når du bestemmer deg for utdanningsprogram på videregående skole. Det er viktig at du allerede I 8. klasse blir bevisst på egne interesser og valg for fremtiden.

Opplæringskontorene i Buskerud har som mål å knytte skole og bedrift tettere sammen. Fokuset er på å skaffe nok læreplasser for elever som vil ut i lære, og nok lærlinger til givene arbeid i våre kommuner.

Hos oss kan du bli lærling som
Offentlig sektor trenger mange dyktige medarbeidere i barne- og ungdomsarbeiderfaget, byggdrifterfaget, helsearbeiderfaget, ikt-servicefaget, kontor- og administrasjonsfaget og institusjonskokkfaget og ønsker lærlinger i fagene. Les mer på
https://okviken.no/vare-tilbud/

Har du spørsmål vedrørende det å være lærling kan vi hjelpe deg med alt du lurer på. Ta kontakt her.


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen