Veien videre- bygg bro til arbeidslivet

Prosjektet " Veien videre- vi bygger bro mellom skole og bedrift" hjelper deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning.

Veien videre- bygg bro til arbeidslivet

Prosjektet «Veien videre - vi bygger bro mellom skole og bedrift» hjelper deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning.

Opplæringskontorene i Buskerud har satt i gang prosjektet Veien videre - vi bygger bro mellom skole og bedrift (lik oss gjerne på Facebook!).

- Prosjektet er igangsatt fordi vi ønsker at ditt veivalg etter ungdomsskolen skal bli enklere. Vi skal hjelpe deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning, sier Laila Tryde, daglig leder i Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud.

Veivalget starter allerede når du bestemmer deg for utdanningsprogram på videregående skole. Det er viktig at du allerede I 8. klasse blir bevisst på egne interesser og valg for fremtiden.

Opplæringskontorene i Buskerud har som mål å knytte skole og bedrift tettere sammen. Fokuset er på å skaffe nok læreplasser for elever som vil ut i lære, og nok lærlinger til givene arbeid i våre kommuner.

Hos oss kan du bli lærling som
Offentlig sektor trenger mange dyktige medarbeidere i barne- og ungdomsarbeiderfaget, byggdrifterfaget, helsearbeiderfaget, ikt-servicefaget, kontor- og administrasjonsfaget og institusjonskokkfaget og ønsker lærlinger i fagene. Les mer på
https://okviken.no/vare-tilbud/

Har du spørsmål vedrørende det å være lærling kan vi hjelpe deg med alt du lurer på. Ta kontakt her.


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen