Veien videre- bygg bro til arbeidslivet

Prosjektet " Veien videre- vi bygger bro mellom skole og bedrift" hjelper deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning.

Veien videre- bygg bro til arbeidslivet

Prosjektet «Veien videre - vi bygger bro mellom skole og bedrift» hjelper deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning.

Opplæringskontorene i Buskerud har satt i gang prosjektet Veien videre - vi bygger bro mellom skole og bedrift (lik oss gjerne på Facebook!).

- Prosjektet er igangsatt fordi vi ønsker at ditt veivalg etter ungdomsskolen skal bli enklere. Vi skal hjelpe deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning, sier Laila Tryde, daglig leder i Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud.

Veivalget starter allerede når du bestemmer deg for utdanningsprogram på videregående skole. Det er viktig at du allerede I 8. klasse blir bevisst på egne interesser og valg for fremtiden.

Opplæringskontorene i Buskerud har som mål å knytte skole og bedrift tettere sammen. Fokuset er på å skaffe nok læreplasser for elever som vil ut i lære, og nok lærlinger til givene arbeid i våre kommuner.

Hos oss kan du bli lærling som
Offentlig sektor trenger mange dyktige medarbeidere i barne- og ungdomsarbeiderfaget, byggdrifterfaget, helsearbeiderfaget, ikt-servicefaget, kontor- og administrasjonsfaget og institusjonskokkfaget og ønsker lærlinger i fagene. Les mer på
https://okviken.no/vare-tilbud/

Har du spørsmål vedrørende det å være lærling kan vi hjelpe deg med alt du lurer på. Ta kontakt her.


Hvordan melde seg opp til fagprøve

21 mai 2024

De aller fleste lærlinger slipper å bekymre seg for oppmelding til fagprøven. Les mer om rutiner rundt oppmelding til avsluttende prøve her.

Gå til toppen