Hva vil du bli når du blir stor?

Fra barnsben av blir man introdusert til ulike aktiviteter og opparbeider seg ulike interesser.

Hva vil du bli når du blir stor?

Fra barnsben av blir man introdusert til ulike aktiviteter og opparbeider seg ulike interesser.

Noen leker mye med lekebiler og får en større interesse for hvordan bilen er satt sammen. Noen er veldig glad i å lage mat og finner stor glede av å skape kulinariske opplevelser, mens andre er lidenskapelig opptatt av IT, eller samhandlingen mellom mennesker.

Jobbsikkerhet og lidenskap

Det er flere faktorer å ta hensyn til ved valg av yrke.

For mange er jobbsikkerhet viktig. Særlig når jobbmarkedet opplever tøffe tider. Man ønsker å velge en yrkesretning det er behov for i fremtiden, og en yrkesretning som gir gode muligheter til å få jobb.

Det er også viktig å velge et yrke man brenner for. Skal man lykkes i yrket sitt er det avgjørende at man virkelig engasjerer seg for det og er lidenskapelig opptatt av det.

Velg et yrkesfag

Vi tilbyr yrkesretninger som passer for alle og en hver, og som leder til spennende karrieremuligheter. Bli bedre kjent med områdene her.

Her kan du lese mer om hva yrkesfag er?

En av fordelene med yrkesfag er at du får muligheten til å tjene penger mens du utdanner deg. Les mer om hva du tjener som lærling. 

Synes du yrkesfag høres spennende ut? Ta kontakt med oss her for dine spørsmål!


Alt om lønn for lærlinger

21 mai 2023

I denne artikkelen forteller vi deg alt du trenger å vite om lønn som lærling, feriepenger, pensjon, lønnsutbetaling, studielån og sykelønn.

Lærlinglønn

20 mai 2023

Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. Her kan du lese hvor mye du tjener som lærling i 2023.

Gå til toppen