Det er alltid behov for flinke logistikkoperatører

Det er alltid behov for flinke logistikkoperatører

For at Norge skal gå rundt er vi avhengige av dyktige logistikkoperatører. Bare tenk over alle varene som bestilles på nett, matkassen som kommer rett på døren og julegavene som sendes i posten. Nordmenn bruker flere milliarder kroner hvert eneste år på netthandel, og det er bare en del av varene som blir sendt, mottatt og sortert her i landet. På hvert eneste trinn i prosessen er det en dyktig logistikkoperatør som passer på at alt blir sendt til riktig sted og riktig tid. Det er også viktig å kunne behandle varer på en slik måte at de kommer uskadet fram til mottaker. Du må kunne arbeide godt sammen med andre og koordinere arbeidsoppgaver, og samtidig jobbe fint på egen hånd.

En praktisk og viktig arbeidsdag

Foretrekker du å gjøre noe praktisk fremfor å sitte i et klasserom hele dagen? I logistikkfaget er det alltid noe å gjøre. Dette er faget for deg som ikke er redd for å ta i et tak, liker å bevege deg og være i farta. Logistikk handler om mer enn bare netthandel og varesending. Mange industrier som transport, trelast og verksted trenger flinke logistikkoperatører.

Det er ikke bare å sørge for at lasten kommer fram. Som logistikkoperatør er det ditt ansvar å passe på sikkerhet rundt varelevering- og behandling. Særlig på steder som flyplasser og tollvesen. Her er det mange varer som kommer inn til Norge hver eneste dag. For å være sikker på at ingenting ulovlig slipper inn er det nødvendig med en logistikkoperatør som ikke bare er dyktig, men som er til å stole på.

Interessert i å bli logistikkoperatør?

Er du detaljorientert, praktisk anlagt, serviceinnstilt og pålitelig? Da kan logistikkfaget være rett for deg.

Les mer om logistikkfaget her.


Derfor skal du velge helsefag

20 mars 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Gå til toppen