Blogg om din egen læretid

Har du lyst til å skrive litt om deg selv og vise bilder fra din læretid i Buskerud? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Blogg om din egen læretid

Det kan være en lur idé å dokumentere læretiden sin litt. Ikke bare vil du huske bedre hva du selv har opplevd og lært, men du vil også få muligheten til å profilere deg selv. Vi søker derfor etter deg som har lyst til å bidra med din historie her på KOB.bloggen. Det kan være alt fra bilder fra din arbeidshverdag og litt beskrivende tekst om hva du har gjort, til mer refleksjoner om hvorfor du har valgt yrkesfag som studieretning.

Har du noe på hjertet og har lyst til å formidle dette med din egen stemme, er det derfor bare å ta kontakt. Dine refleksjoner kan være akkurat det som skal til for å hjelpe andre i et av de vanskelige valgene for fremtiden: hvilken studieretning skal man - og bør man, velge.

Send ditt bidrag til linat@idium.no

Bli kjent med tre ulike studieforløp og yrkesretninger her 

Les også: Passer jeg til yrkesfag

Ta ellers kontakt hvis det er flere ting du lurer på om det å være lærling i Buskerud.


Derfor må du dokumentere læretiden

17 september 2023

Når du er lærling og utplassert i en lærebedrift, er det en del av opplæringen og arbeidet å dokumentere arbeidshverdagen din. Les mer her.

Det er ikke for sent å ombestemme seg

10 september 2023

Om du har valgt feil utdanningsprogram på videregående kan du ombestemme deg frem til og med 31 oktober. Hva med å bytte til yrkesfag, eller gå i lære?

Gå til toppen