Sofie vant prisen «Årets Renholder»

Sofie vant prisen «Årets Renholder»

En av Vikens første renholdsoperatørlærlinger, Sofie Miettinen, vant denne måneden prisen  «Årets Renholder» som ble delt ut av Fagforbundet.

Sofie startet som lærling i det som tidligere var Buskerud Fylkeskommune og jobbet på fylkeshuset. I dag er hun renholdsleder ved samme fylkeshus i Drammen. I tillegg er hun student ved pilotprosjektet «Renholdslederskolen», som Fagskolen i Viken har startet opp sammen med Renholdsseksjonen i Viken Eiendom. 

Les intervjuet med Sofie under lærlingtiden hennes her

Sofie er usedvanlig engasjert i renholdsfaget

Hvert år sender de lokale fagforeningene inn nominasjoner. Renholdsnytt skriver i sin artikkel at nominasjonene beskriver henne som usedvanlig engasjert i renholdsfaget, er en som snakker faget opp i skyene og er et forbilde for unge mennesker som tar en litt annerledes fag-reise enn normalen.

Det ble kåret to vinnere av Årets Renholder 2021, en i øst og en i vest. 
Les hele artikkelen i Renholdsnytt og i Fagbladet her.


Derfor må du dokumentere læretiden

17 september 2023

Når du er lærling og utplassert i en lærebedrift, er det en del av opplæringen og arbeidet å dokumentere arbeidshverdagen din. Les mer her.

Det er ikke for sent å ombestemme seg

10 september 2023

Om du har valgt feil utdanningsprogram på videregående kan du ombestemme deg frem til og med 31 oktober. Hva med å bytte til yrkesfag, eller gå i lære?

Gå til toppen