Sofie vant prisen «Årets Renholder»

Sofie vant prisen «Årets Renholder»

En av Vikens første renholdsoperatørlærlinger, Sofie Miettinen, vant denne måneden prisen  «Årets Renholder» som ble delt ut av Fagforbundet.

Sofie startet som lærling i det som tidligere var Buskerud Fylkeskommune og jobbet på fylkeshuset. I dag er hun renholdsleder ved samme fylkeshus i Drammen. I tillegg er hun student ved pilotprosjektet «Renholdslederskolen», som Fagskolen i Viken har startet opp sammen med Renholdsseksjonen i Viken Eiendom. 

Les intervjuet med Sofie under lærlingtiden hennes her

Sofie er usedvanlig engasjert i renholdsfaget

Hvert år sender de lokale fagforeningene inn nominasjoner. Renholdsnytt skriver i sin artikkel at nominasjonene beskriver henne som usedvanlig engasjert i renholdsfaget, er en som snakker faget opp i skyene og er et forbilde for unge mennesker som tar en litt annerledes fag-reise enn normalen.

Det ble kåret to vinnere av Årets Renholder 2021, en i øst og en i vest. 
Les hele artikkelen i Renholdsnytt og i Fagbladet her.


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen