OLKWEB gjør lærlingtiden enklere

OLKWEB gjør lærlingtiden enklere

Visste du at som lærling med oppfølging fra OKViken har du nå mulighet til å benytte deg av OLKWEB, en nettbasert plattform som samler all nødvendig info om din lærlingtid?

Trykk her for å logge inn i OLKWeb

Dette kan du gjøre i OLKWEB

I OLKWEB samles alt du trenger å vite av praktisk informasjon om din tid som lærling. Du kan også dokumentere arbeidet ditt, og kartlegge din læringsprosess underveis i lærlingtiden. Dette er oppgaver som er obligatorisk for å kunne ta fagbrev.

Har du spørsmål om hvordan du kan ta fagbrev på jobb? Trykk her for å lese mer om dette. 

I OLKWEB kan du:

  • dokumentere alle arbeidsoppgaver og mål fortløpende
  • få oversikt og varsling om kommende møter eller aktiviteter med ditt opplæringskontor
  • få enkel tilgang til all nødvendig kontaktinfo 
  • opprette eller svare på vurderingsskjemaer

I OLKWEB får alle lærlinger tilgang til et oversiktlig dashbord, med info hvem som er deres faglige leder og tilsynsrepresentant. I tillegg kan du også se din spesifikke læreplan. Med OLKWEB 3 følger det også med en nyttig mobilapplikasjon, hvor du som lærling kan ta bilder og dokumentere arbeidet ditt fortløpende.

Les mer om OLKWEB og hvordan det kan brukes på deres nettsider her.

Derfor er det viktig å bruke OLKWEB

Ved å benytte deg av OLKWEB underveis i lærlingtiden, har du en enkel og effektiv plattform for å samle all kunnskapen du tilegner deg. Det gjør det enkelt å holde oversikt over hvilke mål og aktiviteter du skal fullføre, og du vet hvor all informasjonen befinner seg i ettertid. 

Dette betyr at du kan hente fram det du har lært tidligere når du tar fagprøven, uten å måtte lete etter gamle notater på forskjellige steder. Alt du trenger å lære og gjennomføre kan også etterprøves av opplæringskontoret, fordi det er dokumentert i OLKWEB. 

Lurer du på hvordan du skriver egenvurdering av fagprøven? Les mer her.

Kontakt oss for spørsmål om lærlingtid og OLKWEB

Har du spørsmål om lærlingtid, eller om hvordan du skal dokumentere ditt arbeid som lærling? Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg.


Derfor skal du velge helsefag

20 mars 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Gå til toppen