IKT viktig for Norge

En rapport utgitt av IKT Norge forteller at IT bedrifter bidrar til verdiskapning, økonomisk vekst og samfunnsøkonomisk nytte enn det øvrige næringslivet.

IKT viktig for Norge

En rapport utgitt av IKT Norge forteller at IT bedrifter bidrar til verdiskapning, økonomisk vekst og samfunnsøkonomisk nytte enn det øvrige næringslivet.

IKT- bransjen løfter lønnsomheten i Norge

At IKT-næringen er en av Norges største og viktigste næringer, er det ingen tvil om. Den norske IKT-næringen sysselsetter drøyt 100.000 mennesker og hadde en verdiskaping på 100 milliarder i 2013.

Krever større satsing på IKT kompetanse

Den stadige utviklingen av IKT-bransjen krever også en større satsing på IT-kompetanse hos barn, unge og den eldre generasjon. Da det offentlige er næringslivets største kunde stilles det også strengere krav til hvordan deres anbudsregler er satt.

IKT: en verdiskapende utdannelse

IKT-næringen kan bidra til økt verdiskaping og produktivitet i Norge. Om du ønsker en verdiskapende utdannelse med fokus på innovasjon og å fremme nye løsninger kan IKT-servicefaget gi deg kompetansen du ønsker.

Har du spørsmål vedrørende IKT servicefaget kan du sende oss en henvendelse her.


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen