Hvordan er det å være lærebedrift og faglig leder i Buskerud?

Hvordan er det å være lærebedrift og faglig leder i Buskerud?

Vi trenger din mening, og dine innspill - derfor oppfordrer vi alle våre lærebedrifter til å svare på lærebedriftsundersøkelsen 2017.

Lærebedriftundersøkelsen er et ledd i kvalitetsutvikling i fagopplæringen. Det er Buskerud fylkeskommunes vurdering at lærebedriftsundersøkelsen utgjør et viktig kunnskapsgrunnlag for å utvikle en opplæring som gir gode fagarbeidere. Her får du mulighet til å si din mening om lærings- og arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Vi håper derfor på et samarbeid om størst mulig oppslutning om undersøkelsen.

>> Logg inn for å svare på Lærebedriftsundersøkelsen her <<

Invitasjon til undersøkelsen med påloggingsinfo sendes opplæringskontorene per e-post/sms den 16 oktober.

Undersøkelsen kan besvares 16. oktober til 23. desember.

Hvem skal svare på undersøkelsen?

Undersøkelsen retter seg til en faglig leder per godkjent lærebedrift der lærling/lærekandidat får/har fått opplæring de siste 11 månedene før 1.oktober 2017. Den faglige leder som skal svare er valgt ut fra den som har flest kontrakter i lærefaget i bedriften.

Personvern

Lærebedriftsundersøkelsen er ikke anonymisert og skoleeier/fylkeskommune kan se navn og bedriftstilhørighet for alle respondenter. Svarene vil være utgangspunkt for videre kvalitetsoppfølging overfor Kommunenes Opplæringskontor (KOB) fra fylkeskommunen.

Har du spørsmål til Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud IKS? Kontakt oss her!


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen