Hvordan er det å være lærebedrift og faglig leder i Buskerud?

Hvordan er det å være lærebedrift og faglig leder i Buskerud?

Vi trenger din mening, og dine innspill - derfor oppfordrer vi alle våre lærebedrifter til å svare på lærebedriftsundersøkelsen 2017.

Lærebedriftundersøkelsen er et ledd i kvalitetsutvikling i fagopplæringen. Det er Buskerud fylkeskommunes vurdering at lærebedriftsundersøkelsen utgjør et viktig kunnskapsgrunnlag for å utvikle en opplæring som gir gode fagarbeidere. Her får du mulighet til å si din mening om lærings- og arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Vi håper derfor på et samarbeid om størst mulig oppslutning om undersøkelsen.

>> Logg inn for å svare på Lærebedriftsundersøkelsen her <<

Invitasjon til undersøkelsen med påloggingsinfo sendes opplæringskontorene per e-post/sms den 16 oktober.

Undersøkelsen kan besvares 16. oktober til 23. desember.

Hvem skal svare på undersøkelsen?

Undersøkelsen retter seg til en faglig leder per godkjent lærebedrift der lærling/lærekandidat får/har fått opplæring de siste 11 månedene før 1.oktober 2017. Den faglige leder som skal svare er valgt ut fra den som har flest kontrakter i lærefaget i bedriften.

Personvern

Lærebedriftsundersøkelsen er ikke anonymisert og skoleeier/fylkeskommune kan se navn og bedriftstilhørighet for alle respondenter. Svarene vil være utgangspunkt for videre kvalitetsoppfølging overfor Kommunenes Opplæringskontor (KOB) fra fylkeskommunen.

Har du spørsmål til Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud IKS? Kontakt oss her!


Hvordan melde seg opp til fagprøve

21 mai 2024

De aller fleste lærlinger slipper å bekymre seg for oppmelding til fagprøven. Les mer om rutiner rundt oppmelding til avsluttende prøve her.

Gå til toppen