Hvordan er det å være lærebedrift og faglig leder i Buskerud?

Hvordan er det å være lærebedrift og faglig leder i Buskerud?

Vi trenger din mening, og dine innspill - derfor oppfordrer vi alle våre lærebedrifter til å svare på lærebedriftsundersøkelsen 2017.

Lærebedriftundersøkelsen er et ledd i kvalitetsutvikling i fagopplæringen. Det er Buskerud fylkeskommunes vurdering at lærebedriftsundersøkelsen utgjør et viktig kunnskapsgrunnlag for å utvikle en opplæring som gir gode fagarbeidere. Her får du mulighet til å si din mening om lærings- og arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Vi håper derfor på et samarbeid om størst mulig oppslutning om undersøkelsen.

>> Logg inn for å svare på Lærebedriftsundersøkelsen her <<

Invitasjon til undersøkelsen med påloggingsinfo sendes opplæringskontorene per e-post/sms den 16 oktober.

Undersøkelsen kan besvares 16. oktober til 23. desember.

Hvem skal svare på undersøkelsen?

Undersøkelsen retter seg til en faglig leder per godkjent lærebedrift der lærling/lærekandidat får/har fått opplæring de siste 11 månedene før 1.oktober 2017. Den faglige leder som skal svare er valgt ut fra den som har flest kontrakter i lærefaget i bedriften.

Personvern

Lærebedriftsundersøkelsen er ikke anonymisert og skoleeier/fylkeskommune kan se navn og bedriftstilhørighet for alle respondenter. Svarene vil være utgangspunkt for videre kvalitetsoppfølging overfor Kommunenes Opplæringskontor (KOB) fra fylkeskommunen.

Har du spørsmål til Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud IKS? Kontakt oss her!


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen