Det nye opplæringskontoret OKViken

Det nye opplæringskontoret OKViken

Ved starten av det nye året blir Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud til opplæringskontoret OKViken opplæringskontor for offentlig sektor. Det er en naturlig konsekvens av fylkessammenslåingen som trådte i kraft 01.01.2020, som fører til at opplæringskontorene KOB og OKOS slåes sammen. Det blir derfor et nytt, felles opplæringskontor under Viken fylkeskommune.

OKViken blir nå opplæringskontor for Buskerud, Østfold og Akershus, samt kommunene Lunner og Jevnaker som nå er den del av Viken. 

Hvordan påvirker det meg som lærling?

Som lærling skal du ikke bli påvirket av endringene til opplæringskontoret. Hvis du har en aktiv kontrakt ved sammenslåingen 01.01.2021 overføres kontrakten din til OKViken. Lærlinger som har kontrakter i OKOS Østfold eller i KOB har allerede tilgang til felles lærlingplattform OLKWEB

Det vil komme nye nettsider og informasjon nærmere årsskiftet. Fram til da kan du fortsatt kontakte opplæringskontoret ditt som vanlig, og fortsette med lærlingtiden uten noen endringer.

Husk å benytte OLKWEB

Hvis du er usikker på noe rundt lærlingetiden din, kan du alltid dobbeltsjekke viktige beskjeder og kontaktinformasjon i OLKWEB. Din læreplan og dokumentasjon ligger samlet på din personlige profil der. 

Trykk her for å komme til OLKWEB.

Vil du vite mer om hva du kan gjøre i OLKWEB? Du kan lese mer om plattformens bruksområder på bloggen vår.

Trenger du mer informasjon?

Inntil videre er kontaktinformasjonen til KOB og OKOS den samme, og du kan du fortsatt kontakte oss i de vanlige kanalene:

KOB

Telefon: 328 90 454

E-post: post@kob.no 

Hjemmeside: www.kob.no 

Facebookside: KOB Kommunens opplæringskontor i Buskerud IKS

OKOS

Telefon: 691 02 100

E-post: info@okos.no

Hjemmeside: www.okos.no

Facebookside: Opplæringskontoret for offentlig sektor i Østfold OKOS


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen