Lær mer om det du interesserer deg for – ta høyere yrkesfaglig utdanning!

Ser du fagbrevet foran deg eller har allerede lang erfaring som fagarbeider? Kanskje ønsker du påfyll og dypere kompetanse på noen fagområder? Da bør du undersøke mulighetene som fagskolene tilbyr. AOF Østfold Fagskolen tilbyr nå flere muligheter.

Lær mer om det du interesserer deg for – ta høyere yrkesfaglig utdanning!

Er du 2. års lærling innen ett av helse- og oppvekstfagene og har lyst til å lære deg mer om et fagområde som du synes har vært spennende i læretiden? Da kan du ta høyere yrkesfaglig utdanning og starte allerede denne høsten.

Du kan søke deg til høyere yrkesfaglig utdanning selv om du ennå ikke har avlagt fagprøven, men skal avlegge den før jul.

Hos AOF Østfold – Fagskolen er det fortsatt ledige studieplasser ved disse utdanningene;

Utdanningene starter opp høsten 2024 og gjennomføres som deltidsutdanning, hvor det er undervisning en kveld i uken og en lørdag innimellom. Det vil si at du kan jobbe samtidig som du studerer.

Vi gjør fortløpende opptak fram til oppstart så sant det er ledige studieplasser. Det er derfor viktig å søke så fort som mulig.

Lurer du på noe rundt det å være student hos AOF Østfold - Fagskolen, les her. Du kan også ta kontakt med kompetanserådgiver Turid Alice Andresen på mobil 993 98 247 eller e-post turid.andresen@aof.no.

Har du spørsmål om høyere yrkesfaglig utdanning? Kontakt med OKViken her!


Hvordan melde seg opp til fagprøve

21 mai 2024

De aller fleste lærlinger slipper å bekymre seg for oppmelding til fagprøven. Les mer om rutiner rundt oppmelding til avsluttende prøve her.

Ta fagprøven som voksen

21 mai 2024

Har du erfaring, men er ufaglært? Da kan du ta fagbrev som praksiskandidat. Det er aldri for sent å ta fagprøven!

Gå til toppen