Jeg vil jobbe med bygg

Om du er nysgjerrig på ulike bygg og hvordan de henger sammen har du gode forutsetninger for fremtiden

Jeg vil jobbe med bygg

Om du interesserer deg for ulike installasjonsystemer og ønsker å lære mer om dette, er byggdrifterfaget en retning for deg.

Om du ser viktigheten av å drifte alle tekniske system og installasjoner av ulike næringsbygg, og brenner for å utvikle dette finnes det flere og flere aktuelle muligheter for deg nå og i fremtiden.

Trygt med utdannelse innen bygg

Det bygges til stadighet nye bygg som alle driftes og styres forskjellig. Næringsbygg, og større kommunale bygg har alle forskjellige behov og har behov for å bli driftet på riktig måte. Samtidig er det viktig å holde seg oppdatert på nye effektiviserende løsninger.

Sjekk også ut: Nysatsning for byggdrifterfaget

Få kompetanse med bygg

Byggdrifterfaget er laget på bakgrunn av et større behov for akkurat dette med byggdrifting. I faget får du jobbet med alt innenfor drifting og vedlikehold av bygg, og alt det innebærer.

Vil du jobbe med bygg kan du ta kontakt med dine spørsmål her.


Derfor må du dokumentere læretiden

17 september 2023

Når du er lærling og utplassert i en lærebedrift, er det en del av opplæringen og arbeidet å dokumentere arbeidshverdagen din. Les mer her.

Det er ikke for sent å ombestemme seg

10 september 2023

Om du har valgt feil utdanningsprogram på videregående kan du ombestemme deg frem til og med 31 oktober. Hva med å bytte til yrkesfag, eller gå i lære?

Gå til toppen