Jeg vil jobbe med bygg

Om du er nysgjerrig på ulike bygg og hvordan de henger sammen har du gode forutsetninger for fremtiden

Jeg vil jobbe med bygg

Om du interesserer deg for ulike installasjonsystemer og ønsker å lære mer om dette, er byggdrifterfaget en retning for deg.

Om du ser viktigheten av å drifte alle tekniske system og installasjoner av ulike næringsbygg, og brenner for å utvikle dette finnes det flere og flere aktuelle muligheter for deg nå og i fremtiden.

Trygt med utdannelse innen bygg

Det bygges til stadighet nye bygg som alle driftes og styres forskjellig. Næringsbygg, og større kommunale bygg har alle forskjellige behov og har behov for å bli driftet på riktig måte. Samtidig er det viktig å holde seg oppdatert på nye effektiviserende løsninger.

Sjekk også ut: Nysatsning for byggdrifterfaget

Få kompetanse med bygg

Byggdrifterfaget er laget på bakgrunn av et større behov for akkurat dette med byggdrifting. I faget får du jobbet med alt innenfor drifting og vedlikehold av bygg, og alt det innebærer.

Vil du jobbe med bygg kan du ta kontakt med dine spørsmål her.


Derfor skal du velge helsefag

24 januar 2024

Er du glad i mennesker og bryr deg om at andre skal ha det bra? Da er kanskje helsefag noe for deg! Her kan du lese om hvorfor du skal velge helsefag.

Arbeidsoppgaver som byggdrifter

06 desember 2023

Er byggdrifteryrket interessant for deg? her får du innsikt i hvilke arbeidsoppgaver en byggdrifter har her.

Bli helsefagarbeider

07 november 2023

For å bli helsefagarbeider må du velge helse- og oppvekstfag på Vg1, mens du fortsatt går på ungdomsskolen. Etter fire år har du fullført yrkesutdannelse.

Gå til toppen