Jeg vil jobbe med bygg

Om du er nysgjerrig på ulike bygg og hvordan de henger sammen har du gode forutsetninger for fremtiden

Jeg vil jobbe med bygg

Om du interesserer deg for ulike installasjonsystemer og ønsker å lære mer om dette, er byggdrifterfaget en retning for deg.

Om du ser viktigheten av å drifte alle tekniske system og installasjoner av ulike næringsbygg, og brenner for å utvikle dette finnes det flere og flere aktuelle muligheter for deg nå og i fremtiden.

Trygt med utdannelse innen bygg

Det bygges til stadighet nye bygg som alle driftes og styres forskjellig. Næringsbygg, og større kommunale bygg har alle forskjellige behov og har behov for å bli driftet på riktig måte. Samtidig er det viktig å holde seg oppdatert på nye effektiviserende løsninger.

Sjekk også ut: Nysatsning for byggdrifterfaget

Få kompetanse med bygg

Byggdrifterfaget er laget på bakgrunn av et større behov for akkurat dette med byggdrifting. I faget får du jobbet med alt innenfor drifting og vedlikehold av bygg, og alt det innebærer.

Vil du jobbe med bygg kan du ta kontakt med dine spørsmål her.


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen