Fagbrev i kontor og administrasjonsfaget

Ønsker du å jobbe med administrative ting og lære på en praktisk måte kan veien til fagbrevet hjelpe deg.

Fagbrev i kontor og administrasjonsfaget

Ved å velge et yrkesrettet studieforløp i kontor og administrasjonsfaget legges det til rette for at du får jobbet som lærling i en bedrift underveis. Ønsker du derfor en praktisk tilnærming til faget under studieforløpet kan fagbrevet være noe for deg.

Den praktiske erfaringen i bedrift får du i sentraladministrasjonen i kommuner og fylkeskommunen, noen har også sin læretid i administrasjonen i videregående skoler. Du er lærling i 2 år, og får lønn i denne perioden.

Kontorservice, IKT-tjenester og Økonomi

Studieforløpet til kontor og administrasjonsfaget består av grunnleggende og viktig kontorarbeid og administrative oppgaver.

Både offentlige og private virksomheter har behov for denne administrative kompetansen, og fagbrevet gir mange muligheter i arbeidslivet.

Har du spørsmål vedrørende kontor og administrasjonfaget kan du ta kontakt her.


Yrkesfag eller studiespesialisering?

13 mars 2023

Er du tiendeklassing og lurer på hva du skal velge til neste år? Studiespesialiserende er kanskje det vanligste – men er det rett for deg?

Variert arbeidshverdag som automatiker

27 februar 2023

Det er nesten ingen industrier som ikke har noe behov for en automatiker og som automatiker vil hverdagen være spennende og variert. Les mer.

Gå til toppen