Fagbrev i kontor og administrasjonsfaget

Ønsker du å jobbe med administrative ting og lære på en praktisk måte kan veien til fagbrevet hjelpe deg.

Fagbrev i kontor og administrasjonsfaget

Ved å velge et yrkesrettet studieforløp i kontor og administrasjonsfaget legges det til rette for at du får jobbet som lærling i en bedrift underveis. Ønsker du derfor en praktisk tilnærming til faget under studieforløpet kan fagbrevet være noe for deg.

Den praktiske erfaringen i bedrift får du i sentraladministrasjonen i kommuner og fylkeskommunen, noen har også sin læretid i administrasjonen i videregående skoler. Du er lærling i 2 år, og får lønn i denne perioden.

Kontorservice, IKT-tjenester og Økonomi

Studieforløpet til kontor og administrasjonsfaget består av grunnleggende og viktig kontorarbeid og administrative oppgaver.

Både offentlige og private virksomheter har behov for denne administrative kompetansen, og fagbrevet gir mange muligheter i arbeidslivet.

Har du spørsmål vedrørende kontor og administrasjonfaget kan du ta kontakt her.


Derfor må du dokumentere læretiden

17 september 2023

Når du er lærling og utplassert i en lærebedrift, er det en del av opplæringen og arbeidet å dokumentere arbeidshverdagen din. Les mer her.

Det er ikke for sent å ombestemme seg

10 september 2023

Om du har valgt feil utdanningsprogram på videregående kan du ombestemme deg frem til og med 31 oktober. Hva med å bytte til yrkesfag, eller gå i lære?

Gå til toppen