Du er her: Forside / Barne- og ungdomsarbeiderfaget / Bli lærling i Lier

Bli lærling i Lier

Grønt gress og sol

Lier kalles av mange «den grønne lungen mellom Oslo og Drammen» og kan by på flott natur sommer som vinter. Dersom du trives utendørs, samtidig som du ønsker å ha kort vei til større byer som Oslo og Drammen, er kanskje Lier stedet der du finner din perfekte lærlingplass.

Nærhet til by og mark

Grønt gress og sol

Som lærling i Lier får du det beste av begge verdener. Lier kan by på flotte skogområder som er velegnet for å gå tur, bade og fiske. I Lier finnes mange staller og det er mange muligheter for å få dyrket sin hesteinteresse på fritiden. Drammen Ridesenter på Linnesvollen utenfor Lierbyen har Norges største stevnearena, og har baner med internasjonal standard. Samtidig befinner du deg i nærheten av større byer med gode muligheter for shopping, kafébesøk og lignende. Lier kan også by på en rekke spennende kulturarrangementer, blant annet Lierdagene som arrangeres annethvert år. Her er det med andre ord mye å finne på utenom arbeidstid.

Det er allerede mange som velger å ta læretiden sin i Lier. For å skape samhold mellom disse arrangeres det blant annet sommeravslutning for lærlingene. Les mer om de fornøyde lærlingene i Lier kommune her.

Lærlingplasser i Lier

Er du interessert i å få læreplass i Lier kommune? Vi kan hjelpe deg med å finne læreplasser innenfor din studieretning. Vi jobber med å finne aktuelle læreplasser innen følgende felt:

I Lier har du også muligheten til både å ta fagbrev og få studiekompetanse i ett og samme studieløp. Les mer om dobbeltkompetanseløpet her.

Ønsker du mer informasjon om å være lærling i Lier eller en av de andre kommunene våre? Da vil vi gjerne at du tar kontakt.

Personvern og cookies